Úri Község Önkormányzat pályázati felhívása a helyi önszerveződő közösségek pénzügyi támogatására

Úri Község Önkormányzata ezúton hívja fel a helyi civil szervezetek figyelmét, hogy lehetőség van az Önkormányzat 1/2010.(01.28.) számú rendelete alapján pályázatot benyújtani.

 

Úri Község Önkormányzat Képviselő-testülete elismeri és támogatja azt a tevékenységet, amelyet a településen élő vagy dolgozó állampolgárok önszerveződő közösségei végeznek az önkormányzati feladatok megvalósítása, a polgárok közéletbe való bevonása, a település fejlesztése és szépítése, a környezetvédelem, az arra rászorulók támogatása, a kultúra és a hagyományok ápolása, a lakosság művelődése, oktatása, szórakozása, sportolása érdekében.

 A pályázat beadási határideje: 2015. március 24.

 A pályázat tartalmi és formai követelményeit fenti számú önkormányzati rendelet tartalmazza, mely a szükséges mellékletekkel együtt megtalálható a Pályázati adatlap internetes elérhetőségen, illetve a polgármesteri hivatalban személyesen átvehető.

 A pályázatot az alábbi címre kérjük írásban eljuttatni:

Úri Község Önkormányzata

2244 Úri, Rákóczi út 31.

 A pályázat elbírálásáról a Képviselő-testület a 2015. március 31-i testületi ülésén dönt.

 A kedvező elbírálásban részesülők a rendeletben meghatározott határidőig és formában kötelesek elszámolni a támogatás felhasználásáról.

 Úri Község Önkormányzata

 

 
joomla templateinternet security reviews
Agriculture template by kaspersky review